Využití instrumentálních a senzorických metod pro sledování kvality a bezpečnosti potravin = Use of instrumental and sensory methods for monitoring of food quality and safety : zkrácená verze habilitační práce v oboru chemie a technologie potravin
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Vysokoškolské práce Habilitační práce
- Fyzický popis
- 28 stran : ilustrace ; 25 cm
- Vydáno
-
Brno :
Vysoké učení technické v Brně, nakladatelství VUTIUM,
2018
- Edice
- Vědecké spisy Vysokého učení technického v Brně. Habilitační a inaugurační spisy,
sv. 594
- Témata
- Popis jednotky
- Zkrácená verze habilitační práce--Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická, Ústav chemie potravin a biotechnologií, 2018
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
- ISBN
- 978-80-214-5618-1
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | nkc20183000561 | ||
003 | CZ PrNK | ||
005 | 20190104083013.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 180608s2018 xr a f m 000 0 cze | ||
015 | |a cnb003000561 | ||
020 | |a 978-80-214-5618-1 |q (brožováno) | ||
035 | |a (OCoLC)1043899384 | ||
040 | |a ABA001 |b cze |e rda | ||
041 | 0 | |a cze |b eng | |
072 | 7 | |a 614 |x Veřejné zdraví a hygiena |2 Konspekt |9 14 | |
080 | |a 614.31 |2 MRF | ||
080 | |a 543.6:663/664 |2 MRF | ||
080 | |a 663/664-021.465 |2 MRF | ||
080 | |a 614.31:663/664 |2 MRF | ||
080 | |a (043.5) |2 MRF | ||
080 | |a (048.3) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Vítová, Eva, |d 1962- |7 mzk2004248766 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Využití instrumentálních a senzorických metod pro sledování kvality a bezpečnosti potravin = |b Use of instrumental and sensory methods for monitoring of food quality and safety : zkrácená verze habilitační práce v oboru chemie a technologie potravin / |c Eva Vítová |
246 | 3 | 1 | |a Use of instrumental and sensory methods for monitoring of food quality and safety |
264 | 1 | |a Brno : |b Vysoké učení technické v Brně, nakladatelství VUTIUM, |c 2018 | |
300 | |a 28 stran : |b ilustrace ; |c 25 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
490 | 1 | |a Vědecké spisy Vysokého učení technického v Brně. Habilitační a inaugurační spisy, |x 1213-418X ; |v sv. 594 | |
500 | |a Zkrácená verze habilitační práce--Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická, Ústav chemie potravin a biotechnologií, 2018 | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy | ||
546 | |a Anglické resumé | ||
650 | 0 | 7 | |a analýza potravin |7 ph135544 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a kvalita potravin |7 ph135653 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a bezpečnost potravin |7 ph575078 |2 czenas |
650 | 0 | 9 | |a food analysis |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a food quality |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a food safety |2 eczenas |
655 | 7 | |a habilitační práce |7 fd185153 |2 czenas | |
655 | 7 | |a teze |7 fd133701 |2 czenas | |
655 | 9 | |a habilitation theses |2 eczenas | |
655 | 9 | |a abstracts |2 eczenas | |
710 | 2 | |a Vysoké učení technické v Brně. |b Ústav chemie potravin a biotechnologií |7 olak2014808628 |4 pbl | |
810 | 2 | |a Vysoké učení technické v Brně. |t Vědecké spisy. |p Habilitační a inaugurační spisy |0 s | |
910 | 2 | |a BOA001 |b 2-1411.809 | |
928 | 9 | |a VUTIUM | |
990 | |a BK | ||
995 | |a 01 | ||
996 | 6 | |b 2610754239 |c 2-1411.809 |l MZK |r Sklad / do 1 hodiny |n 1 |p p.v. |w 001685918 |u 000010 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s P |t BOA001.MZK01001646953.MZK50001685918000010 | |
996 | 7 | |b 2610754240 |c 2-1411.809 |l MZK |r Sklad / do 1 hodiny |n 1 |p p.v. |w 001685918 |u 000020 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s A |t BOA001.MZK01001646953.MZK50001685918000020 |