Využití instrumentálních a senzorických metod pro sledování kvality a bezpečnosti potravin = Use of instrumental and sensory methods for monitoring of food quality and safety : zkrácená verze habilitační práce v oboru chemie a technologie potravin

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Eva Vítová, 1962-
Další autoři
Vysoké učení technické v Brně. Ústav chemie potravin a biotechnologií
Typ dokumentu
Vysokoškolské práce Habilitační práce
Fyzický popis
28 stran : ilustrace ; 25 cm
Vydáno
Brno : Vysoké učení technické v Brně, nakladatelství VUTIUM, 2018
Edice
Vědecké spisy Vysokého učení technického v Brně. Habilitační a inaugurační spisy, sv. 594
Témata
Popis jednotky
Zkrácená verze habilitační práce--Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická, Ústav chemie potravin a biotechnologií, 2018
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
ISBN
978-80-214-5618-1

MARC

LEADER 00000nam a2200000 i 4500
001 nkc20183000561
003 CZ PrNK
005 20190104083013.0
007 ta
008 180608s2018 xr a f m 000 0 cze
015 |a cnb003000561 
020 |a 978-80-214-5618-1  |q (brožováno) 
035 |a (OCoLC)1043899384 
040 |a ABA001  |b cze  |e rda 
041 0 |a cze  |b eng 
072 7 |a 614  |x Veřejné zdraví a hygiena  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 614.31  |2 MRF 
080 |a 543.6:663/664  |2 MRF 
080 |a 663/664-021.465  |2 MRF 
080 |a 614.31:663/664  |2 MRF 
080 |a (043.5)  |2 MRF 
080 |a (048.3)  |2 MRF 
100 1 |a Vítová, Eva,  |d 1962-  |7 mzk2004248766  |4 aut 
245 1 0 |a Využití instrumentálních a senzorických metod pro sledování kvality a bezpečnosti potravin =  |b Use of instrumental and sensory methods for monitoring of food quality and safety : zkrácená verze habilitační práce v oboru chemie a technologie potravin /  |c Eva Vítová 
246 3 1 |a Use of instrumental and sensory methods for monitoring of food quality and safety 
264 1 |a Brno :  |b Vysoké učení technické v Brně, nakladatelství VUTIUM,  |c 2018 
300 |a 28 stran :  |b ilustrace ;  |c 25 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Vědecké spisy Vysokého učení technického v Brně. Habilitační a inaugurační spisy,  |x 1213-418X ;  |v sv. 594 
500 |a Zkrácená verze habilitační práce--Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická, Ústav chemie potravin a biotechnologií, 2018 
504 |a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy 
546 |a Anglické resumé 
650 0 7 |a analýza potravin  |7 ph135544  |2 czenas 
650 0 7 |a kvalita potravin  |7 ph135653  |2 czenas 
650 0 7 |a bezpečnost potravin  |7 ph575078  |2 czenas 
650 0 9 |a food analysis  |2 eczenas 
650 0 9 |a food quality  |2 eczenas 
650 0 9 |a food safety  |2 eczenas 
655 7 |a habilitační práce  |7 fd185153  |2 czenas 
655 7 |a teze  |7 fd133701  |2 czenas 
655 9 |a habilitation theses  |2 eczenas 
655 9 |a abstracts  |2 eczenas 
710 2 |a Vysoké učení technické v Brně.  |b Ústav chemie potravin a biotechnologií  |7 olak2014808628  |4 pbl 
810 2 |a Vysoké učení technické v Brně.  |t Vědecké spisy.  |p Habilitační a inaugurační spisy  |0 s 
910 2 |a BOA001  |b 2-1411.809 
928 9 |a VUTIUM 
990 |a BK 
995 |a 01 
996 6 |b 2610754239  |c 2-1411.809  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 1  |p p.v.  |w 001685918  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01001646953.MZK50001685918000010 
996 7 |b 2610754240  |c 2-1411.809  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 1  |p p.v.  |w 001685918  |u 000020  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A  |t BOA001.MZK01001646953.MZK50001685918000020