Využití instrumentálních a senzorických metod pro sledování kvality a bezpečnosti potravin = Use of instrumental and sensory methods for monitoring of food quality and safety : zkrácená verze habilitační práce v oboru chemie a technologie potravin

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Eva Vítová, 1962-
Další autoři
Vysoké učení technické v Brně. Ústav chemie potravin a biotechnologií
Typ dokumentu
Vysokoškolské práce Habilitační práce
Fyzický popis
28 stran : ilustrace ; 25 cm
Vydáno
Brno : Vysoké učení technické v Brně, nakladatelství VUTIUM, 2018
Edice
Vědecké spisy Vysokého učení technického v Brně. Habilitační a inaugurační spisy, sv. 594
Témata
Popis jednotky
Zkrácená verze habilitační práce--Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická, Ústav chemie potravin a biotechnologií, 2018
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
ISBN
978-80-214-5618-1

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1411.809
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1411.809