Využití instrumentálních a senzorických metod pro sledování kvality a bezpečnosti potravin = Use of instrumental and sensory methods for monitoring of food quality and safety : zkrácená verze habilitační práce v oboru chemie a technologie potravin
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Vysokoškolské práce Habilitační práce
- Fyzický popis
- 28 stran : ilustrace ; 25 cm
- Vydáno
-
Brno :
Vysoké učení technické v Brně, nakladatelství VUTIUM,
2018
- Edice
- Vědecké spisy Vysokého učení technického v Brně. Habilitační a inaugurační spisy,
sv. 594
- Témata
- Popis jednotky
- Zkrácená verze habilitační práce--Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická, Ústav chemie potravin a biotechnologií, 2018
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
- ISBN
- 978-80-214-5618-1