Restrikce krmiva a kvalita masa brojlerových králíků

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Daniela Chodová
Další autoři
Eva Tůmová , Zdeněk Volek, 1976- , Česká zemědělská univerzita v Praze. Katedra speciální zootechniky, Výzkumný ústav živočišné výroby. Oddělení fyziologie výživy a jakosti produkce
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
21 stran ; 21 cm
Vydáno
V Praze : Česká zemědělská univerzita, 2017
Vydání
1. vydání
Edice
Certifikovaná metodika
Témata
Popis jednotky
Nad názvem: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, katedra speciální zootechniky, Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i. v Praze Uhříněvsi, oddělení fyziologie výživy a jakosti produkce
50 výtisků
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-213-2794-8

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1403.474
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1403.474