Tavené sýry a faktory ovlivňující jejich konzistenci = Processed cheese and factors influencing its consistency : teze přednášky k profesorskému jmenovacímu řízení v oboru Potravinářská chemie
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 26 stran : ilustrace ; 24 cm
- Vydáno
-
Brno :
Vysoké učení technické v Brně, nakladatelství VUTIUM,
2017
- Edice
- Vědecké spisy Vysokého učení technického v Brně. Habilitační a inaugurační spisy,
sv. 558
- Témata
- Popis jednotky
- Nad názvem: Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 978-80-214-5460-6
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | nkc20172898534 | ||
003 | CZ PrNK | ||
005 | 20180313085359.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 170525s2017 xr a f 000 0 cze | ||
015 | |a cnb002898534 | ||
020 | |a 978-80-214-5460-6 |q (brožováno) | ||
035 | |a (OCoLC)993650276 | ||
040 | |a ABA001 |b cze |e rda | ||
072 | 7 | |a 637 |x Živočišné produkty |2 Konspekt |9 24 | |
080 | |a 637.358 |2 MRF | ||
080 | |a 663/664 |2 MRF | ||
080 | |a 663/664:54 |2 MRF | ||
080 | |a (043.5:042.3) |2 MRF | ||
080 | |a (048.3) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Buňka, František, |d 1978- |7 xx0021696 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Tavené sýry a faktory ovlivňující jejich konzistenci = |b Processed cheese and factors influencing its consistency : teze přednášky k profesorskému jmenovacímu řízení v oboru Potravinářská chemie / |c František Buňka |
246 | 3 | 1 | |a Processed cheese and factors influencing its consistency |
264 | 1 | |a Brno : |b Vysoké učení technické v Brně, nakladatelství VUTIUM, |c 2017 | |
300 | |a 26 stran : |b ilustrace ; |c 24 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
490 | 1 | |a Vědecké spisy Vysokého učení technického v Brně. Habilitační a inaugurační spisy, |x 1213-418X ; |v sv. 558 | |
500 | |a Nad názvem: Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii | ||
650 | 0 | 7 | |a tavené sýry |7 ph541617 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a potravinářská technologie |7 ph115836 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a potravinářská chemie |7 ph115834 |2 czenas |
650 | 0 | 9 | |a processed cheese |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a food technology |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a food chemistry |2 eczenas |
655 | 7 | |a profesorské přednášky |7 fd187329 |2 czenas | |
655 | 7 | |a teze |7 fd133701 |2 czenas | |
655 | 9 | |a inauguration lectures |2 eczenas | |
655 | 9 | |a abstracts |2 eczenas | |
710 | 2 | |a Vysoké učení technické v Brně. |b Chemická fakulta |7 kn20010709421 |4 pbl | |
810 | 2 | |a Vysoké učení technické v Brně. |t Vědecké spisy. |p Habilitační a inaugurační spisy |0 s | |
910 | 2 | |a BOA001 |b 2-1390.701 | |
928 | 9 | |a VUTIUM | |
990 | |a BK | ||
995 | |a 01 | ||
996 | 6 | |b 2610712210 |c 2-1390.701 |l MZK |r Sklad / do 1 hodiny |n 9 |p p.v. |w 001617384 |u 000010 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s P |t BOA001.MZK01001581448.MZK50001617384000010 | |
996 | 7 | |b 2610712211 |c 2-1390.701 |l MZK |r Sklad / do 1 hodiny |n 6 |p p.v. |w 001617384 |u 000020 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s A |t BOA001.MZK01001581448.MZK50001617384000020 |