Tavené sýry a faktory ovlivňující jejich konzistenci = Processed cheese and factors influencing its consistency : teze přednášky k profesorskému jmenovacímu řízení v oboru Potravinářská chemie

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
František Buňka, 1978-
Další autoři
Vysoké učení technické v Brně. Chemická fakulta
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
26 stran : ilustrace ; 24 cm
Vydáno
Brno : Vysoké učení technické v Brně, nakladatelství VUTIUM, 2017
Edice
Vědecké spisy Vysokého učení technického v Brně. Habilitační a inaugurační spisy, sv. 558
Témata
Popis jednotky
Nad názvem: Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-214-5460-6

MARC

LEADER 00000nam a2200000 i 4500
001 nkc20172898534
003 CZ PrNK
005 20180313085359.0
007 ta
008 170525s2017 xr a f 000 0 cze
015 |a cnb002898534 
020 |a 978-80-214-5460-6  |q (brožováno) 
035 |a (OCoLC)993650276 
040 |a ABA001  |b cze  |e rda 
072 7 |a 637  |x Živočišné produkty  |2 Konspekt  |9 24 
080 |a 637.358  |2 MRF 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 663/664:54  |2 MRF 
080 |a (043.5:042.3)  |2 MRF 
080 |a (048.3)  |2 MRF 
100 1 |a Buňka, František,  |d 1978-  |7 xx0021696  |4 aut 
245 1 0 |a Tavené sýry a faktory ovlivňující jejich konzistenci =  |b Processed cheese and factors influencing its consistency : teze přednášky k profesorskému jmenovacímu řízení v oboru Potravinářská chemie /  |c František Buňka 
246 3 1 |a Processed cheese and factors influencing its consistency 
264 1 |a Brno :  |b Vysoké učení technické v Brně, nakladatelství VUTIUM,  |c 2017 
300 |a 26 stran :  |b ilustrace ;  |c 24 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Vědecké spisy Vysokého učení technického v Brně. Habilitační a inaugurační spisy,  |x 1213-418X ;  |v sv. 558 
500 |a Nad názvem: Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 7 |a tavené sýry  |7 ph541617  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářská technologie  |7 ph115836  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářská chemie  |7 ph115834  |2 czenas 
650 0 9 |a processed cheese  |2 eczenas 
650 0 9 |a food technology  |2 eczenas 
650 0 9 |a food chemistry  |2 eczenas 
655 7 |a profesorské přednášky  |7 fd187329  |2 czenas 
655 7 |a teze  |7 fd133701  |2 czenas 
655 9 |a inauguration lectures  |2 eczenas 
655 9 |a abstracts  |2 eczenas 
710 2 |a Vysoké učení technické v Brně.  |b Chemická fakulta  |7 kn20010709421  |4 pbl 
810 2 |a Vysoké učení technické v Brně.  |t Vědecké spisy.  |p Habilitační a inaugurační spisy  |0 s 
910 2 |a BOA001  |b 2-1390.701 
928 9 |a VUTIUM 
990 |a BK 
995 |a 01 
996 6 |b 2610712210  |c 2-1390.701  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 9  |p p.v.  |w 001617384  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01001581448.MZK50001617384000010 
996 7 |b 2610712211  |c 2-1390.701  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 6  |p p.v.  |w 001617384  |u 000020  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A  |t BOA001.MZK01001581448.MZK50001617384000020