Lži o masu : živočišná výroba jako zdroj nemocí

Chci si vypůjčit

Populárně-naučná kniha, kterou německý novinář a spisovatel věnoval rizikům konzumace levných masných výrobků z velkochovů. Maso obsahuje mnoho látek, které naše tělo potřebuje, ale jeho přehnaná spotřeba může být pro lidské tělo nebezpečná.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Hans-Ulrich Grimm
Další autoři
Kristýna Talafantová, 1989-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
258 stran ; 20 cm
Vydáno
Praha : Dobrovský s.r.o., 2017
Edice
Knihy Omega
Témata
Popis jednotky
Přeloženo z němčiny
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN
978-80-7390-367-1

MARC

LEADER 00000cam a2200000 i 4500
001 nkc20172895511
003 CZ PrNK
005 20170608134439.0
007 ta
008 170424s2017 xr e f 001 0 cze d
015 |a cnb002895511 
020 |a 978-80-7390-367-1  |q (brožováno) 
035 |a (OCoLC)993646628 
040 |a KLG001  |b cze  |d OLA001  |d ABA001  |e rda 
041 1 |a cze  |h ger 
072 7 |a 637  |x Živočišné produkty  |2 Konspekt  |9 24 
080 |a 637.5  |2 MRF 
080 |a 637.5+664.91/.95  |2 MRF 
080 |a 663/664-021.465  |2 MRF 
080 |a 614.31  |2 MRF 
080 |a 631.147  |2 MRF 
080 |a 613  |2 MRF 
080 |a (0.062)  |2 MRF 
100 1 |a Grimm, Hans-Ulrich  |7 jn20020717456  |4 aut 
240 1 0 |a Fleischlüge.  |l Česky 
245 1 0 |a Lži o masu :  |b živočišná výroba jako zdroj nemocí /  |c Hans-Ulrich Grimm ; překlad: Kristýna Talafantová 
264 1 |a Praha :  |b Dobrovský s.r.o.,  |c 2017 
300 |a 258 stran ;  |c 20 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Knihy Omega 
500 |a Přeloženo z němčiny 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
650 0 7 |a maso  |7 ph122657  |2 czenas 
650 0 7 |a masný průmysl  |7 ph122656  |2 czenas 
650 0 7 |a kvalita potravin  |7 ph135653  |2 czenas 
650 0 7 |a hygiena potravin  |7 ph120984  |2 czenas 
650 0 7 |a masné výrobky  |7 ph122655  |2 czenas 
650 0 7 |a ekologické zemědělství  |7 ph119814  |2 czenas 
650 0 7 |a péče o zdraví  |7 ph124852  |2 czenas 
650 0 9 |a meat  |2 eczenas 
650 0 9 |a meat industry  |2 eczenas 
650 0 9 |a food quality  |2 eczenas 
650 0 9 |a food hygiene  |2 eczenas 
650 0 9 |a meat products  |2 eczenas 
650 0 9 |a ecological agriculture  |2 eczenas 
650 0 9 |a health care  |2 eczenas 
655 7 |a populárně-naučné publikace  |7 fd131864  |2 czenas 
655 9 |a popular works  |2 eczenas 
700 1 |a Talafantová, Kristýna,  |d 1989-  |7 xx0213789  |4 trl 
830 0 |a Knihy Omega  |0 s 
910 2 |a BOA001  |b 1-1387.910 
920 |a 1129423  |z KLG001 
990 |a BK 
991 |b 201705  |c NOV 
995 |a 01 
996 6 |b 2610707661  |c 1-1387.910  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 6  |p p.v.  |w 001612827  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01001577348.MZK50001612827000010 
996 7 |b 2610710122  |c 1-1387.910  |l Vol.výběr  |r VV 1p  |n 16  |p kup  |h 637 GRI  |w 001612827  |u 000020  |a 0  |e BOA001  |j MZK50  |s A  |t BOA001.MZK01001577348.MZK50001612827000020