Využití biologických aditiv pro zvýšení kvality produkce zeleniny

Chci si vypůjčit

Certifikovaná metodika přináší pro pěstitele zeleniny informace o možnostech využití biologických aditiv na bázi mykorhizních, saprotrofních a mykoparazitických hub a půdních bakterií, extraktů vyšších rosltin a bakteriálně řasových kultur.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Tomáš Kopta, 1982-
Další autoři
Mendelova univerzita. Zahradnická fakulta
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
56 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
Vydáno
V Brně : Mendelova univerzita v Brně, 2015
Vydání
1. vydání
Edice
Certifikovaná metodika pro praxi
Témata
Popis jednotky
Nad názvem: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta v Lednici
160 výtisků
Bibliografie
Obsahuje bibliografie
ISBN
978-80-7509-346-2

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1364.679
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1364.679