Laboratorní hodnocení stravitelnosti sacharidů v potravinách a krmivech s možností predikce glykemického indexu : metodika pro praxi
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- , , ,
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 31 stran : ilustrace (některé barevné) ; 25 cm
- Vydáno
-
Praha :
Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i.,
2015
- Vydání
- Vydání: první
- Edice
- Uplatněná certifikovaná metodika
- Témata
- Popis jednotky
- Pod názvem: Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i. Praha 6 - Ruzyně, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
250 výtisků - Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 978-80-7427-191-5
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | nkc20162779017 | ||
003 | CZ PrNK | ||
005 | 20160429164741.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 160219s2015 xr a f 000 0 cze | ||
015 | |a cnb002779017 | ||
020 | |a 978-80-7427-191-5 |q (brožováno) | ||
035 | |a (OCoLC)946295117 | ||
040 | |a BOA001 |b cze |e rda | ||
072 | 7 | |a 543 |x Analytická chemie |2 Konspekt |9 10 | |
080 | |a 613.263 |2 MRF | ||
080 | |a 612.396 |2 MRF | ||
080 | |a 543.9:577.15 |2 MRF | ||
080 | |a 612.396:612.122 |2 MRF | ||
080 | |a 613.26 |2 MRF | ||
080 | |a 636.085.51/.53.086 |2 MRF | ||
080 | |a (083.744) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Bradová, Jana, |d 1957- |7 mzk2005309227 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Laboratorní hodnocení stravitelnosti sacharidů v potravinách a krmivech s možností predikce glykemického indexu : |b metodika pro praxi / |c Jana Bradová, Lenka Štěrbová, Petra Smrčková |
250 | |a Vydání: první | ||
264 | 1 | |a Praha : |b Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i., |c 2015 | |
300 | |a 31 stran : |b ilustrace (některé barevné) ; |c 25 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
490 | 1 | |a Uplatněná certifikovaná metodika | |
500 | |a Pod názvem: Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i. Praha 6 - Ruzyně, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze | ||
500 | |a 250 výtisků | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii | ||
650 | 0 | 7 | |a sacharidy |7 ph125399 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a enzymová analýza |7 ph138254 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a glykemický index |7 ph270288 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a potraviny rostlinného původu |7 ph114415 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a rostlinná krmiva |7 ph125224 |2 czenas |
650 | 0 | 9 | |a carbohydrates |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a enzyme analysis |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a glycemic index |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a food of vegetable origin |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a vegetable feedstuffs |2 eczenas |
655 | 7 | |a certifikované metodiky |7 fd806827 |2 czenas | |
655 | 9 | |a certified methodology |2 eczenas | |
700 | 1 | |a Štěrbová, Lenka |7 mzk2016906894 |4 aut | |
700 | 1 | |a Smrčková, Petra, |d 1972- |7 mzk2016906896 |4 aut | |
710 | 2 | |a Výzkumný ústav rostlinné výroby |7 kn20010724965 |4 oth |4 pbl | |
710 | 2 | |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze |7 kn20010710384 |4 oth | |
810 | 2 | |a Výzkumný ústav rostlinné výroby. |t Metodika |0 s | |
910 | 2 | |a BOA001 |b 2-1363.883 | |
990 | |a BK | ||
991 | |b 201604 |c NOV | ||
995 | |a 01 | ||
996 | 6 | |b 2610664071 |c 2-1363.883 |l MZK |r Sklad / do 1 hodiny |n 1 |p p.v. |w 001550931 |u 000010 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s P |t BOA001.MZK01001513274.MZK50001550931000010 |