Laboratorní hodnocení stravitelnosti sacharidů v potravinách a krmivech s možností predikce glykemického indexu : metodika pro praxi

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jana Bradová, 1957-
Další autoři
Lenka Štěrbová , Petra Smrčková, 1972- , Výzkumný ústav rostlinné výroby, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
31 stran : ilustrace (některé barevné) ; 25 cm
Vydáno
Praha : Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i., 2015
Vydání
Vydání: první
Edice
Uplatněná certifikovaná metodika
Témata
Popis jednotky
Pod názvem: Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i. Praha 6 - Ruzyně, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
250 výtisků
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-7427-191-5

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1363.883