Příprava pokrmů II.
Kniha navazuje na publikaci Příprava pokrmů I. a nabízí možnosti, jak v kuchyni využít méně obvyklé potraviny, jakými jsou například povzbudivé potraviny, exotické rostliny a další. V neposlední řadě žákům ukazuje, jak připravit slavnostní pohoštění. Nová ediční řada nabízí pedagogům druhého stupně základních škol praktické … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 140 stran : ilustrace ; 30 cm
- Vydáno
-
Praha :
Raabe,
[2015]
- Edice
- Dobrá škola. Polytechnické činnosti pro 2. stupeň ZŠ II.
- Témata
- Popis jednotky
- Obálkový podnázev: praktické náměty pro výuku
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografie
- ISBN
- 978-80-7496-201-1