Příprava pokrmů II.

Chci si vypůjčit

Kniha navazuje na publikaci Příprava pokrmů I. a nabízí možnosti, jak v kuchyni využít méně obvyklé potraviny, jakými jsou například povzbudivé potraviny, exotické rostliny a další. V neposlední řadě žákům ukazuje, jak připravit slavnostní pohoštění. Nová ediční řada nabízí pedagogům druhého stupně základních škol praktické celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Eva Marádová, 1951-
Další autoři
Jitka Vodáková, 1933-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
140 stran : ilustrace ; 30 cm
Vydáno
Praha : Raabe, [2015]
Edice
Dobrá škola. Polytechnické činnosti pro 2. stupeň ZŠ II.
Témata
Popis jednotky
Obálkový podnázev: praktické náměty pro výuku
Bibliografie
Obsahuje bibliografie
ISBN
978-80-7496-201-1

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-1358.358
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-1358.358