Příprava pokrmů I.

Chci si vypůjčit

Kniha žáky informuje o hygienických zásadách při přípravě pokrmů, předkládá základní legislativu v oblasti nákupu, značení či skladování potravin a ukazuje, jak v kuchyni připravit maso, obiloviny a jiné. Na tento titul navazuje ve stejné ediční řadě publikace Příprava pokrmů II. Nová ediční řada nabízí pedagogům druhého celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Eva Marádová, 1951-
Další autoři
Jitka Vodáková, 1933-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
142 stran : ilustrace ; 30 cm
Vydáno
Praha : Raabe, [2015]
Edice
Dobrá škola. Polytechnické činnosti pro 2. stupeň ZŠ II.
Témata
Popis jednotky
Obálkový podnázev: praktické náměty pro výuku
Bibliografie
Obsahuje bibliografie
ISBN
978-80-7496-200-4

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-1358.357
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-1358.357