Příprava pokrmů I.
Kniha žáky informuje o hygienických zásadách při přípravě pokrmů, předkládá základní legislativu v oblasti nákupu, značení či skladování potravin a ukazuje, jak v kuchyni připravit maso, obiloviny a jiné. Na tento titul navazuje ve stejné ediční řadě publikace Příprava pokrmů II. Nová ediční řada nabízí pedagogům druhého … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 142 stran : ilustrace ; 30 cm
- Vydáno
-
Praha :
Raabe,
[2015]
- Edice
- Dobrá škola. Polytechnické činnosti pro 2. stupeň ZŠ II.
- Témata
- Popis jednotky
- Obálkový podnázev: praktické náměty pro výuku
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografie
- ISBN
- 978-80-7496-200-4