Zužitkování syrovátky : možnosti použití syrovátky

Chci si vypůjčit

Práce podává přehled všech více i méně známých způsobů zužitkování syrovátky: přímé použití, získání jednotl. součástí a jejich použití, zahušťování a sušení, zužitkování mikrobiologickou cestou. Syrovátka byla až dosud pokládána za balastní odpadek. Její zužitkování se však dnes jeví jednou z nejvýhodnějších celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Šiman
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
115 stran : ilustrace
Vydáno
Praha : Průmyslové nakladatelství, 1950
Vydání
1. vydaní
Edice
Knižnice průmyslu výživy
Témata
Bibliografie
Obsahuje rejstřík
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

MARC

LEADER 00000nam a22000002i 4500
001 001495463
003 CZ BrMZK
005 20160413134735.0
007 ta
008 151105s1950 xr a er|||||||||||cze d
015 |a cnb000502064 
035 |a (OCoLC)85303971 
040 |a ABA009  |b cze  |d BOA001  |e rda 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 9 |a 637.142.2  |2 MRF 
100 1 |a Šiman, Josef  |7 jx20050617044  |4 aut 
245 1 0 |a Zužitkování syrovátky :  |b možnosti použití syrovátky /  |c Josef Šiman 
250 |a 1. vydaní 
264 1 |a Praha :  |b Průmyslové nakladatelství,  |c 1950 
300 |a 115 stran :  |b ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Knižnice průmyslu výživy ;  |v svazek 25 
504 |a Obsahuje rejstřík 
650 0 7 |a syrovátka  |7 ph387189  |2 czenas 
830 0 |a Knižnice průmyslu výživy 
910 |a BOA001  |b 2-0262.044 
990 |a BK 
991 |b 201510 
996 7 |b 2618906261  |c 2-0262.044  |l MZK  |r Sklad / do 24 hodin  |n 1  |w 001530720  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A  |t BOA001.MZK01001495463.MZK50001530720000010 
996 6 |b 2618906262  |c 2-0262.044  |l MZK  |r Sklad / do 24 hodin  |n 0  |w 001530720  |u 000020  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01001495463.MZK50001530720000020