Zužitkování syrovátky : možnosti použití syrovátky

Chci si vypůjčit

Práce podává přehled všech více i méně známých způsobů zužitkování syrovátky: přímé použití, získání jednotl. součástí a jejich použití, zahušťování a sušení, zužitkování mikrobiologickou cestou. Syrovátka byla až dosud pokládána za balastní odpadek. Její zužitkování se však dnes jeví jednou z nejvýhodnějších celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Šiman
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
115 stran : ilustrace
Vydáno
Praha : Průmyslové nakladatelství, 1950
Vydání
1. vydaní
Edice
Knižnice průmyslu výživy
Témata
Bibliografie
Obsahuje rejstřík
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0262.044
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0262.044