Stachanovské pracovní methody v cukrovarnictví
V prvé části pojednává V.A. Zambrovskij o stachanovských způsobech práce na řezačkách a podrobně se zabývá přípravou a udržováním nožů. V druhé části popisuje S.F. Dronov stachanovské pracovní methody na difusi, v třetí části vysvětlují M.B. Jarmolinskij a P.S. Dubovik stachanovské methody svařování prvních surovin a zrychlování … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 73 stran : ilustrace
- Vydáno
-
Praha :
Práce,
1952
- Vydání
- 1. vydání
- Edice
- Průkopníci socialistické práce
- Témata
- Popis jednotky
- Přeloženo z ruštiny
2200 výtisků - Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci