Stachanovské pracovní methody v cukrovarnictví

Chci si vypůjčit

V prvé části pojednává V.A. Zambrovskij o stachanovských způsobech práce na řezačkách a podrobně se zabývá přípravou a udržováním nožů. V druhé části popisuje S.F. Dronov stachanovské pracovní methody na difusi, v třetí části vysvětlují M.B. Jarmolinskij a P.S. Dubovik stachanovské methody svařování prvních surovin a zrychlování celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
V. A. Zambrovskij
Další autoři
Jaroslav Tuček, 1882-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
73 stran : ilustrace
Vydáno
Praha : Práce, 1952
Vydání
1. vydání
Edice
Průkopníci socialistické práce
Témata
Popis jednotky
Přeloženo z ruštiny
2200 výtisků
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Jen do studovny
volné MZK Sklad / do 24 hodin 2-0291.688