Konzervárenské stroje

Chci si vypůjčit

Publikace podává přehled a popis strojů, používaných naším konzervárenským průmyslem při zpracování ovoce a zeleniny. Popis nejmodernějších strojů je doprovázen praktickými číselnými výpočty; dále jsou uvedeny výrobní linky a v závěru je pojednáno o udržování strojů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Havelka
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
239 stran : ilustrace ; 8°
Vydáno
Praha : Průmyslové vydavatelství, 1952
Vydání
1. vydání
Edice
Knižnice potravinářského průmyslu
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0298.076