Potravinářský průmysl : technický pokrok v Gottwaldově pětiletce

Chci si vypůjčit

Soubor článků o racionalisaci, mechanisaci a výzkumu v mlékárenství, o nových formách práce v pekárnách, o pokrocích v průmyslu masném, tukovém, konservárenském, pivovarském, sladařském, lihovarském, o základních problémech chladírenství, o výzkumu v průmyslu kvasném, o pokrocích v oboru biologie a zpracování cukrovky a o pokrocích celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Ota Kassowitz
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
131 s., příl. ; 8°
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1954
Vydání
1. vyd.
Popis jednotky
1900 výt.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0327.563