Příprava jídel a nápojů ze sušených a zahuštěných mléčných a vaječných výrobků : určeno všem, kdož se zabývají přípravou jídel, zaměstnancům v distribuci a jako učební pomůcka pro školy společného stravování a zdravotní školy

Chci si vypůjčit

V knize jsou shrnuty návody k přípravě pokrmů a nápojů z mléčných a vaječných konserv. Pro úplnost je připojen nástin výroby nejdůležitějších konserv, jejich chemické složení a výživná hodnota.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Vavroušek, 1914-1974
Další autoři
Hana Sedláčková, 1925-2020
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
128 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1955
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Popis jednotky
2000 výt.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

MARC

LEADER 00000nam a22000002a 4500
001 001446223
003 CZ BrMZK
005 20150714140855.0
007 ta
008 141219s1955 xr er|||||||||||cze d
015 |a cnb000717684 
035 |a (OCoLC)85442278 
040 |a ABA001  |b cze  |c ULG001  |d BOA001 
100 1 |a Vavroušek, Josef,  |d 1914-1974  |7 jk01141787  |4 aut 
245 1 0 |a Příprava jídel a nápojů ze sušených a zahuštěných mléčných a vaječných výrobků :  |b určeno všem, kdož se zabývají přípravou jídel, zaměstnancům v distribuci a jako učební pomůcka pro školy společného stravování a zdravotní školy /  |c Josef Vavroušek, Hana Pačová 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní nakladatelství technické literatury,  |c 1955 
300 |a 128 s. 
490 1 |a Řada potravinářské literatury 
500 |a 2000 výt. 
700 1 |a Sedláčková, Hana,  |d 1925-2020  |7 jk01110537  |4 aut 
830 0 |a Řada potravinářské literatury 
910 |a BOA001  |b 2-0339.654 
990 |a BK 
991 |b 201412 
996 7 |b 2618988799  |c 2-0339.654  |l MZK  |r Sklad / do 24 hodin  |n 0  |w 001480919  |u 000020  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A  |t BOA001.MZK01001446223.MZK50001480919000020 
996 6 |b 2618988800  |c 2-0339.654  |l MZK  |r Sklad / do 24 hodin  |n 0  |w 001480919  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01001446223.MZK50001480919000010