Příprava jídel a nápojů ze sušených a zahuštěných mléčných a vaječných výrobků : určeno všem, kdož se zabývají přípravou jídel, zaměstnancům v distribuci a jako učební pomůcka pro školy společného stravování a zdravotní školy
V knize jsou shrnuty návody k přípravě pokrmů a nápojů z mléčných a vaječných konserv. Pro úplnost je připojen nástin výroby nejdůležitějších konserv, jejich chemické složení a výživná hodnota.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 128 s.
- Vydáno
-
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1955
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Řada potravinářské literatury
- Popis jednotky
- 2000 výt.
- Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci