Příprava jídel a nápojů ze sušených a zahuštěných mléčných a vaječných výrobků : určeno všem, kdož se zabývají přípravou jídel, zaměstnancům v distribuci a jako učební pomůcka pro školy společného stravování a zdravotní školy

Chci si vypůjčit

V knize jsou shrnuty návody k přípravě pokrmů a nápojů z mléčných a vaječných konserv. Pro úplnost je připojen nástin výroby nejdůležitějších konserv, jejich chemické složení a výživná hodnota.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Vavroušek, 1914-1974
Další autoři
Hana Sedláčková, 1925-2020
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
128 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1955
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Popis jednotky
2000 výt.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0339.654
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0339.654