Mikrobiologické metody v potravinářském průmyslu : určeno pracovníkům mikrobiologických laboratoří v potravinářském průmyslu

Chci si vypůjčit

Pomůcka popisuje pracovní methody a zařízení mikrobiologických laboratoří a pojednává o mikroskopování a mikroskopických preparátech i o barvení, sterilisaci a živných půdách v mikrobiologii. Zabývá se kultivační technikou mikroorganismů a jejich rozmnožováním, určováním a zařazováním do systémů. Je podán také přehled mikroflóry, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Babička, 1905-1975
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
159 s. : il. ; 8°
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1955
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Popis jednotky
1700 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0341.879