Sanitace poživatin : příručka pro dobrovolné zdravotníky, zdravotnické hlídky a družiny Československého Červeného kříže

Chci si vypůjčit

Příručka vysvětluje zásady výživy, probírá příčiny nákaz a otrav z potravin, dává praktický návod k sanitaci, t. j. k péči o zdravotní nezávadnost hlavních druhů potravin. Pojednává též o hygieně pri uskladnění a dopravě potravin a o hygieně provozu v prodejnách potravin.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Karel Halačka, 1910-2002
Další autoři
Marie Úlehlová-Tilschová, 1896-1978
Československý červený kříž (organizace)
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
73 s. ; il. 8°
Vydáno
Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1955
Vydání
1. vyd.
Edice
Knižnice Čs. Červeného kříže
Témata
Popis jednotky
10000 výt.
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0351.233