Sanitace poživatin : příručka pro dobrovolné zdravotníky, zdravotnické hlídky a družiny Československého Červeného kříže
Příručka vysvětluje zásady výživy, probírá příčiny nákaz a otrav z potravin, dává praktický návod k sanitaci, t. j. k péči o zdravotní nezávadnost hlavních druhů potravin. Pojednává též o hygieně pri uskladnění a dopravě potravin a o hygieně provozu v prodejnách potravin.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 73 s. ; il. 8°
- Vydáno
-
Praha :
Státní zdravotnické nakladatelství,
1955
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Knižnice Čs. Červeného kříže
- Témata
- Popis jednotky
- 10000 výt.
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius