Základy cukrovarnictví : celostátní vysokoškolská učebnice. Díl 1., Výroba cukru v poli
První díl učebnice se zabývá pěstováním řepného semena a řepy, ochranou a hygienou cukrovky a věnuje pozornost cukrovce mezi sklizní a zpracováním. Je probrána cukrovarnické chemie, jsou vysvětleny základní fysikálně chemické a základní analytické pojmy a posléze je uveden návrh normy pro cukrovku.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 241 s. : il.
- Vydáno
-
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1955
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Signatura |
---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Dostupnost nelze načíst |
MZK
|
Sklad / do 24 hodin
|
2-0350.607,1 |
Absenčně
|
Dostupnost nelze načíst |
MZK
|
Sklad / do 24 hodin
|
2-0350.607,1 |
Prezenčně
|
Dostupnost nelze načíst |
MZK
|
Sklad / do 24 hodin
|
2-0350.607,1 |