Základy cukrovarnictví : celostátní vysokoškolská učebnice. Díl 1., Výroba cukru v poli

Chci si vypůjčit

První díl učebnice se zabývá pěstováním řepného semena a řepy, ochranou a hygienou cukrovky a věnuje pozornost cukrovce mezi sklizní a zpracováním. Je probrána cukrovarnické chemie, jsou vysvětleny základní fysikálně chemické a základní analytické pojmy a posléze je uveden návrh normy pro cukrovku.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Miroslava Drachovská-Šimanová, 1918-1961
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
241 s. : il.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1955
Vydání
1. vyd.
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Dostupnost nelze načíst
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0350.607,1
Absenčně
Dostupnost nelze načíst
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0350.607,1
Prezenčně
Dostupnost nelze načíst
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0350.607,1