Technologie sacharidů
Skriptum je určeno studentům oboru Technologie potravin. Je zde stručně shrnuto rozdělení sacharidů z pohledu jejich potravinářského vyuřití. Charakterizovány jsou požadavky na technologickou kvalitu hlavních surovin používaných pro výrobu výrobků z brambor, škrobu včetně modifikovaných, cukru a čokoládových a nečokoládových cukrovinek. … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 157 s. : il. (převážně barev.), 1 mapa, portréty, plány ; 30 cm
- Vydáno
-
Brno :
Mendelova univerzita v Brně,
2014
- Vydání
- Vyd. 1.
- Témata
- Popis jednotky
- Nad názvem: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta
200 výt. - Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 978-80-7509-022-5
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | nkc20142631773 | ||
003 | CZ PrNK | ||
005 | 20141113072817.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 141008s2014 xr abcee p 000 0 cze | ||
015 | |a cnb002631773 | ||
020 | |a 978-80-7509-022-5 |q (brož.) | ||
035 | |a (OCoLC)897870021 | ||
040 | |a BOA001 |b cze |d ABA001 | ||
072 | 7 | |a 663 |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin |2 Konspekt |9 19 | |
072 | 7 | |a 37.016 |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |2 Konspekt |9 22 | |
080 | |a 547.454 |2 MRF | ||
080 | |a 663/664:54 |2 MRF | ||
080 | |a 663/664 |2 MRF | ||
080 | |a (075.8) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Hřivna, Luděk, |d 1963- |7 ola2007404870 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Technologie sacharidů / |c Luděk Hřivna |
250 | |a Vyd. 1. | ||
260 | |a Brno : |b Mendelova univerzita v Brně, |c 2014 | ||
300 | |a 157 s. : |b il. (převážně barev.), 1 mapa, portréty, plány ; |c 30 cm | ||
500 | |a Nad názvem: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta | ||
500 | |a 200 výt. | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii | ||
650 | 0 | 7 | |a sacharidy |7 ph125399 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a potravinářská chemie |7 ph115834 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a potravinářská technologie |7 ph115836 |2 czenas |
650 | 0 | 9 | |a carbohydrates |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a food chemistry |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a food technology |2 eczenas |
655 | 7 | |a učebnice vysokých škol |7 fd133772 |2 czenas | |
655 | 9 | |a textbooks (higher) |2 eczenas | |
710 | 2 | |a Mendelova univerzita. |b Agronomická fakulta |7 ko2010564124 | |
910 | 2 | |a BOA001 |b 4-1333.207 | |
990 | |a BK | ||
991 | |b 201411 |c NOV |e n |j 663 HŘI | ||
995 | |a 01 | ||
996 | 6 | |b 2610606834 |c 4-1333.207 |l MZK |r Sklad / do 1 hodiny |n 12 |p p.v. |w 001462334 |u 000010 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s P |t BOA001.MZK01001426731.MZK50001462334000010 | |
996 | 6 | |b 2610606835 |c 4-1333.207 |l MZK |r STM 6p |n 0 |p p.v. |h 663 HŘI |w 001462334 |u 000020 |a 0 |e BOA001 |j MZK50 |s P |t BOA001.MZK01001426731.MZK50001462334000020 | |
996 | 7 | |b 2610606836 |c 4-1333.207 |l Vol.výběr |r VV 1p |n 21 |p dar |h 663 HŘI |w 001462334 |u 000030 |a 0 |e BOA001 |j MZK50 |s A |t BOA001.MZK01001426731.MZK50001462334000030 | |
996 | 7 | |b 2610606837 |c 4-1333.207 |l Vol.výběr |r VV 1p |n 17 |p dar |h 663 HŘI |w 001462334 |u 000040 |a 0 |e BOA001 |j MZK50 |s A |t BOA001.MZK01001426731.MZK50001462334000040 |