Technická kontrola v konservárenském průmyslu : určeno orgánům technické kontroly a ostatním technickým kádrům konservárenského průmyslu a potravinářským průmyslovým školám

Chci si vypůjčit

Přehled organisace a technické kontroly v podnicích a závodech konservárenského průmyslu. Příručka věnuje pozornost především organoleptickému hodnocení jakosti potravinářských výrobků, pořádání přehlídek jakosti a metodice technické kontroly. Text je doplněn schematickými nákresy.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Miloš Beringer
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
163 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1957
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Popis jednotky
800 výt.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

MARC

LEADER 00000nam a22000002a 4500
001 001424973
003 CZ BrMZK
005 20150326153014.0
007 ta
008 141002s1957 xr er|||||||||||cze d
015 |a cnb000725792 
035 |a (OCoLC)85458358 
040 |a ABA001  |b cze  |c OSA001  |d BOA001 
100 1 |a Beringer, Miloš  |7 xx0125552  |4 aut 
245 1 0 |a Technická kontrola v konservárenském průmyslu :  |b určeno orgánům technické kontroly a ostatním technickým kádrům konservárenského průmyslu a potravinářským průmyslovým školám /  |c Miloš Beringer ; úvod Josef Špaček 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní nakladatelství technické literatury,  |c 1957 
300 |a 163 s. 
490 1 |a Řada potravinářské literatury 
500 |a 800 výt. 
830 0 |a Řada potravinářské literatury 
910 |a BOA001  |b 2-0377.198 
990 |a BK 
991 |b 201410 
996 6 |b 2619143559  |c 2-0377.198  |l MZK  |r Sklad / do 24 hodin  |n 0  |w 001459979  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01001424973.MZK50001459979000010