Tuky a oleje

Chci si vypůjčit

Přehled druhů, zpracování a kvality tuků a olejů. Rady a tipy, jak se v široké nabídce správně orientovat.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiří Brát, 1958-
Další autoři
Česká technologická platforma pro potraviny
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
23 s. : il. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Sdružení českých spotřebitelů pro Českou technologickou platformu pro potraviny, 2014
Vydání
1. vyd.
Edice
Jak poznáme kvalitu?
Publikace České technologické platformy pro potraviny
Témata
Popis jednotky
Název z obálky
ISBN
978-80-87719-17-6
978-80-88019-00-8

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Dostupnost nelze načíst
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1331.449
Absenčně
Dostupnost nelze načíst
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1331.449