Společné stravování pracujících v zemědělství

Chci si vypůjčit

Kriticky zhodnocené a zevšeobecněné výsledky zdravotnického průzkumu hygienické situace stravoven a spotřeby potravin. Závěrem autoři vytyčují cesty ke zlepšení dosavadního stavu a postup při zakládánínovýchzařízeníhromadnéhostravování.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Zdeňka Luhanová, 1923-2009
Další autoři
Jiří Hrubý, 1926-2003
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
152 s.
Vydáno
Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1960
Vydání
1. vyd.
Témata
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0442.644