Vejce

Chci si vypůjčit

Základní informace o vejcích. Nechybí rady a tipy, jak správně rozeznat kvalitní vejce.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Barbora Boháčková
Další autoři
Česká technologická platforma pro potraviny
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
15 s. : il. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Sdružení českých spotřebitelů pro Českou technologickou platformu pro potraviny, 2014
Vydání
1. vyd.
Edice
Jak poznáme kvalitu?
Publikace České technologické platformy pro potraviny
Témata
Popis jednotky
Název z obálky
ISBN
978-80-87719-16-9
978-80-905096-9-6

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Jen do studovny
volné MZK Sklad / do 1 hodiny 2-1257.637
Měsíc
volné MZK Sklad / do 1 hodiny 2-1257.637