Závodní jídelny : úkoly odborových a hospodářských orgánů při provozu závodních jídelen

Chci si vypůjčit

Souborná příručka o úkolech odborových orgánů při plánování, řízení a péči o závodní stravování se zabývá otázkami zřizování, zařízení a provozu, hospodařením a evidencí závodních jídelen spravovaných hospodářskými i rozpočtovými organizacemi. Výklad se opírá o jednotlivé platné vyhlášky a směrnice, na které celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Ladislav Dušek
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
249 s. ; 8°
Vydáno
Praha : Práce, 1963
Vydání
1. vyd.
Popis jednotky
Obálka František Neubert
5500 výt.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0493.764