Příručka pro máslařské mistry : výroba másla na kovových a kontinuálních máselnicích : určeno mlékařským mistrům, vedoucím provozu a učební pomůcka průmyslové školy mlékárenské a závodům školní práce

Chci si vypůjčit

Seznamuje s nejnovějšími poznatky z technologie ošetřování smetany i výroby másla a popisuje jednotlivé typy nových výrobních zařízení naší i cizí výroby, jejich obsluhu a čištění.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Lubomír Kratochvíl, 1927-1997
Další autoři
Miloslav Vedlich, 1913-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
154 s. : il. ; 8°
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1961
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Popis jednotky
1115 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0454.122