Hygiena potravin : učební text pro střední zemědělské technické školy oboru veterinárního

Chci si vypůjčit

První část seznamuje se složením získáváním, ošetřováním a druhy mléka, druhá s prohlídkou jatečných zvířat a drůbeže, postupem při porážení, vyšetřováním i posuzováním masa a třetí složením, zužitkováním i konzervací vajec.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Gerhard Spitzer, 1930-2012
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
136 s. ; 8°
Vydáno
Praha : SZN, 1962
Vydání
1. vyd.
Edice
Zemědělská výroba
Popis jednotky
600 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0475.669