Základní aspekty výživy

Chci si vypůjčit

Cílem studijní opory Základní aspekty výživy je, abyste po jeho prostudování dokázali popsat fyziologické aspekty výživy, zejména význam hlavních i vedlejších živin a dalších specifických látek v potravě či vysvětlit požadavky organismu na optimální hydrataci a volbu vhodných nápojů. Dále také, abyste uměli objasnit specifika celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Michaela Hřivnová
Další autoři
Univerzita Palackého
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
95 s. : il. ; 29 cm
Vydáno
Olomouc : Univerzita Palackého v Olomouci, 2014
Vydání
1. vyd.
Edice
Studijní opora
Témata
Uživatelské určení
Určeno studentům prezenčního, kombinovaného i distančního studia a učitelům v pedagogické praxi, též pro učitele základních a středních škol
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
ISBN
978-80-244-4034-7

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Jen do studovny
volné MZK Sklad / do 1 hodiny 4-1327.177