Nové směry zajišťující jakost a trvanlivost másla
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 306 s. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
Středisko technických informací potravinářského průmyslu,
1963
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- Popis jednotky
- 550 výt.
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci
MARC
LEADER | 00000nam a22000002a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 001375630 | ||
003 | CZ BrMZK | ||
005 | 20140530130847.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 140321s1963 xr er|||||||||||cze d | ||
015 | |a cnb000520109 | ||
035 | |a (OCoLC)85344691 | ||
040 | |a ABA001 |b cze |c HKA001 |d ABA001 |d ABA009 |d BOA001 | ||
072 | 7 | |a 664 |x Potravinářský průmysl |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 637.223(024) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Kratochvíl, Lubomír, |d 1927-1997 |7 jk01062992 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Nové směry zajišťující jakost a trvanlivost másla / |c Lubomír Kratochvíl, Miloslav Vedlich |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Středisko technických informací potravinářského průmyslu, |c 1963 | ||
300 | |a 306 s. ; |c 8° | ||
500 | |a 550 výt. | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii | ||
650 | 0 | 7 | |a máslo |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a jakost |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a trvanlivost |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a vady |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a výroba |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a skladování |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a technologie |2 czenas |
700 | 1 | |a Vedlich, Miloslav, |d 1913- |7 jk01141881 |4 aut | |
910 | |a BOA001 |b 2-0505.733 | ||
990 | |a BK | ||
991 | |b 201403 | ||
996 | 7 | |b 2619047243 |c 2-0505.733 |l HP2 |r DEN |n 1 |w 001410664 |u 000010 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s A |t BOA001.MZK01001375630.MZK50001410664000010 |