Nové směry zajišťující jakost a trvanlivost másla

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Lubomír Kratochvíl, 1927-1997
Další autoři
Miloslav Vedlich, 1913-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
306 s. ; 8°
Vydáno
Praha : Středisko technických informací potravinářského průmyslu, 1963
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
550 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

MARC

LEADER 00000nam a22000002a 4500
001 001375630
003 CZ BrMZK
005 20140530130847.0
007 ta
008 140321s1963 xr er|||||||||||cze d
015 |a cnb000520109 
035 |a (OCoLC)85344691 
040 |a ABA001  |b cze  |c HKA001  |d ABA001  |d ABA009  |d BOA001 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 637.223(024)  |2 MRF 
100 1 |a Kratochvíl, Lubomír,  |d 1927-1997  |7 jk01062992  |4 aut 
245 1 0 |a Nové směry zajišťující jakost a trvanlivost másla /  |c Lubomír Kratochvíl, Miloslav Vedlich 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Středisko technických informací potravinářského průmyslu,  |c 1963 
300 |a 306 s. ;  |c 8° 
500 |a 550 výt. 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 7 |a máslo  |2 czenas 
650 0 7 |a jakost  |2 czenas 
650 0 7 |a trvanlivost  |2 czenas 
650 0 7 |a vady  |2 czenas 
650 0 7 |a výroba  |2 czenas 
650 0 7 |a skladování  |2 czenas 
650 0 7 |a technologie  |2 czenas 
700 1 |a Vedlich, Miloslav,  |d 1913-  |7 jk01141881  |4 aut 
910 |a BOA001  |b 2-0505.733 
990 |a BK 
991 |b 201403 
996 7 |b 2619047243  |c 2-0505.733  |l HP2  |r DEN  |n 1  |w 001410664  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A  |t BOA001.MZK01001375630.MZK50001410664000010