Intenzívní výroba a využití pícnin

Chci si vypůjčit

Publikace řeší otázky intenzivní produkce píce kolem středisek živočišné výroby. Její jádro pojednává o využití hnojivé závlahy. Dovídáme se však i o organizaci krmivové základny, krmné technice, intezivních osevních postupech, sklizni, konzervaci a využití porostů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Karel Sladovník, 1929-1970
Další autoři
František Olša
Robert Zadražil
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
301 s. : il.
Vydáno
Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1964
Vydání
1. vyd.
Edice
Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
Témata
Popis jednotky
2000 výt.
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
Bibliografie
Obsahuje bibliografii

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Sklad H1
Sklad / do 24 hodin
HS212 2-0518.558