Mlékárenská technologie I.

Chci si vypůjčit

Skriptum je primárně určeno zejména pro studenty bakalářského a navazujícího magisterského stupně studia ve studijním programu Chemie a technologie potravin. Je základním studijním materiálem pro výuku předmětů Potravinářská technologie a biotechnologie II (bakalářský stupeň studijního programu Chemie a technologie potravin), Technologie celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
František Buňka, 1978-
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
258 s. : il. ; 30 cm
Vydáno
Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2013
Vydání
Vyd. 1.
Témata
Popis jednotky
Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
100 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-7454-254-1

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-1315.775
Prezenčně
Načítá se…
MZK
STM 6p
637 MLÉ 4-1315.775
Absenčně
Načítá se…
Vol.výběr
VV 1p
637 MLÉ 4-1315.775