Mléko, mléčné výrobky a máslo

Chci si vypůjčit

Příručka seznamuje pracovníky v obchodu s postupy výroby mléka a mlékárenských výrobků, s požadavky na vzhled a jakost zboží. Upozorňuje na zásady přejímky zboží, způsoby skladování a hlavní závady v jakosti. U jednotlivých výrobků uvádí tabulky smyslového hodnocení s uvedením vlastností a závad i jim odpovídajících bodových celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Zach
Další autoři
Jiří Daněk
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
126 s., obr příl. : il.
Vydáno
Praha : Vydavatelství obchodu, 1965
Edice
Knižnice zbožíznaleckých příruček
Popis jednotky
Dotisk 1956
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Dostupnost nelze načíst
HP2
DEN
2-0550.559
Prezenčně
Dostupnost nelze načíst
HP2
DEN
2-0550.559