Výroba hovězího a telecího masa

Chci si vypůjčit

Autoři shrnuli v knize řadu zkušeností ze zemí s intenzívní živočišnou výrobou, aby umožnili jejich uplatnění v našich poměrech. Kromě ekonomických otázek pojednávají o růstu a tělesném vývinu skotu, významu dědivosti masnéužitkovosti a výběru plemen pro zajistění hospodárné produkce masa. Sledují vlivy působící na produkci celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Jindřich Kahoun, 1929-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
315 s.
Vydáno
Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1967
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
2000 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
HP2
DEN
2-0583.964