99 národních specialit sovětské kuchyně

Chci si vypůjčit

Autor předkládá soubor 99 předpisů na teplá jídla z kuchyně jednotlivých sovětských republik, jež oživuje humorným vyprávěním. Kromě receptů na speciality z ryb a různých druhů masa uvádí i předpisy na bezmasá jídla a pokrmyzdrůbeže.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Miloslav Švandrlík, 1932-2009
Další autoři
Alena Vlčková, 1942-2011
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
132 s. : il. ; 25 cm
Vydáno
Praha : Lidové nakladatelství, 1981
Vydání
1. vyd.
Edice
Klub přátel sovětské literatury
Popis jednotky
Část. přeloženo z ruštiny
43000 výt.
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Digitální knihovna DNNT: Dostupné pro registrované Digitalizovaný dokument Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius
Digitální knihovna DNNT: Dostupné pro registrované Digitalizovaný dokument Národní digitální knihovna