99 národních specialit sovětské kuchyně

Chci si vypůjčit

Autor předkládá soubor 99 předpisů na teplá jídla z kuchyně jednotlivých sovětských republik, jež oživuje humorným vyprávěním. Kromě receptů na speciality z ryb a různých druhů masa uvádí i předpisy na bezmasá jídla a pokrmyzdrůbeže.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Miloslav Švandrlík, 1932-2009
Další autoři
Alena Vlčková, 1942-2011
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
132 s. : il. ; 25 cm
Vydáno
Praha : Lidové nakladatelství, 1981
Vydání
1. vyd.
Edice
Klub přátel sovětské literatury
Popis jednotky
Část. přeloženo z ruštiny
43000 výt.
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-0843.915