Mikroskopie masa a surovin živočišného původu : určeno mistrům a technikům v podnicích masného prům. a stud. vet. mediciny, fak. potrav. technologie a prům. škol
Souhrnné pojednání o vlivu technologické aj. úpravy na mikroskopickou strukturu tkání a orgánů jatečných zvířat i o speciálních mikroskopických poměrech u masnych výrobků a surovin. Nové vydání je rozšířeno o popis mikroskopických změn při zpracování tkání a orgánů na koloidním mlýnku, obohaceny jsou kapitoly o histologických … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 217, [1] s., obr. příl : il. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1962
- Vydání
- 2., přeprac. a dopl. vyd.
- Edice
- Řada potravinářské literatury
- Popis jednotky
- 1515 výt.
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
- Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci