Mikroskopie masa a surovin živočišného původu : určeno mistrům a technikům v podnicích masného prům. a stud. vet. mediciny, fak. potrav. technologie a prům. škol

Chci si vypůjčit

Souhrnné pojednání o vlivu technologické aj. úpravy na mikroskopickou strukturu tkání a orgánů jatečných zvířat i o speciálních mikroskopických poměrech u masnych výrobků a surovin. Nové vydání je rozšířeno o popis mikroskopických změn při zpracování tkání a orgánů na koloidním mlýnku, obohaceny jsou kapitoly o histologických celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Rudolf Böhm, 1925-2008
Další autoři
Vladimír Pleva, 1926-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
217, [1] s., obr. příl : il. ; 8°
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962
Vydání
2., přeprac. a dopl. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Popis jednotky
1515 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0373.569-62