Konzumní brambory na poli, zahradě a v kuchyni

Chci si vypůjčit

Publikace přináší poznatky o pěstování brambor i o jejich odrůdách, jejichž výběr ovlivňuje kvalitu připravovaných jídel. V závěru je uvedeno 85 receptů pro obohacení našeho jídelníčku.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Jaroslav Čepl
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
206 s. : barev. il. ; 22 cm + errata (1 l.)
Vydáno
Havlíčkův Brod : Výzkumný ústav bramborářský, 2009
Témata
Popis jednotky
Terminologický slovník
1000 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-86940-23-6

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1234.786
Absenčně
Načítá se…
Vol.výběr
VV 1p
633 KON 2-1234.786