Enterální a parenterální výživa

Chci si vypůjčit

Druhé aktualizované vydání mimořádně úspěšné monografie přináší komplexní pohled na obor klinické výživy v kontextu s nárůstem počtu náročných a urgentních operačních výkonů i závažných interních onemocnění vyžadujících nutnost dobrého pooperačního i předoperačního nutričního stavu pacienta. Ve své první části celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaromír Křemen, 1942-
Další autoři
Eva Kotrlíková, 1954-
Štěpán Svačina, 1952-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
139 s. : il. (některé barev.) ; 24 cm
Vydáno
Praha : Mladá fronta, 2009
Vydání
1. vyd.
Edice
Aeskulap
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN
978-80-204-2070-1

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1229.319
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1229.319