Od Montrealu k Osace : československá kuchyně na světové výstavě

Chci si vypůjčit

Další svazek malé zdravotnické edice seznamuje s recepty proslulých jídel připravovaných československými mistry kuchaři na Světové výstavě v r. 1967. Závěrem jsou připojeny zajímavosti o provozu a organizaci práce vrestauraci "Praha" v Montrealu.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Ladislav Koreček
Další autoři
Antonín Nestával, 1922-1985
Antonín Srkala
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
226 s., barev. obr. příl.
Vydáno
Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1969
Vydání
1. vyd.
Edice
Minikuchařka
Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Digitální knihovna DNNT: Dostupné pro registrované Digitalizovaný dokument Národní digitální knihovna
Digitální knihovna DNNT: Dostupné pro registrované Digitalizovaný dokument Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius