Od Montrealu k Osace : československá kuchyně na světové výstavě

Chci si vypůjčit

Další svazek malé zdravotnické edice seznamuje s recepty proslulých jídel připravovaných československými mistry kuchaři na Světové výstavě v r. 1967. Závěrem jsou připojeny zajímavosti o provozu a organizaci práce vrestauraci "Praha" v Montrealu.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Ladislav Koreček
Další autoři
Antonín Nestával, 1922-1985
Antonín Srkala
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
226 s., barev. obr. příl.
Vydáno
Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1969
Vydání
1. vyd.
Edice
Minikuchařka

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
1-0630.495