Tradiční česká kuchyně

Chci si vypůjčit

Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Rozděleno do kapitol na polévky, ryby, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Viktor Faktor, 1944-2017
Další autoři
Potravinářská komora České republiky
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
93 s. : barev. il. ; 25 cm
Vydáno
Praha : Práh, 2009
Vydání
Vyd. 1.
Témata
Popis jednotky
Pod názvem: Potravinářská komora České republiky
ISBN
978-80-7252-244-6

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
3-1219.228