Mastné kyseliny mléčného tuku skotu a faktory ovlivňující jejich zastoupení : vědecká monografie = Fatty acids of cow milk fat and factors affecting their composition : a review

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Eva Samková
Další autoři
Milan Pešek, 1936-
Jiří Špička
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
90 s. : il. ; 21 cm
Vydáno
V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2008
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
Anglicko-český slovník
200 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
ISBN
978-80-7394-104-8

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1212.447