Metodika "Silážování čerstvého pivovarského mláta se sladovým květem"
Předkládané doporučené metodické postupy vycházejí jak z vlastních získaných poznatků na základě modelových nádobových i provozních pokusů, tak i z dostupných literárních informací. Základním podkladem pro metodiku byly však výsledky provozních pokusů, které proběhly v letech 2005 až 2007. Příručka má za cíl přenos praktických … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 24 s. : barev. il. ; 24 cm
- Vydáno
-
Brno :
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně,
2008
- Vydání
- Vyd. 1.
- Témata
- Popis jednotky
- Nad názvem: Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, AgroKonzulta - poradenství, s.r.o. Žamberk
100 výt. - Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 978-80-7375-147-0