Káva a kávové speciality

Chci si vypůjčit

Původ, historie a kultura pěstování, přípravy a konzumace kávy.Vliv povzbuzujících složek na zdraví a kondici.Správný výběr a zásady domácí přípravy kávy.Teplé i studené nápoje z kávy, kombinace kávy s mlékem, čokoládou, medem, alkoholem, bylinami a kořením. Reprezentační výběr vyzkoušených předpisů z celého světa.Recepty celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
95 s. : barev. il. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Ottovo nakladatelství, 2008
Edice
Ottova kuchařka
Nejlepší recepty
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-7360-452-3

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1207.193