Italská kuchařka : recepty babiček a tetiček

Chci si vypůjčit

Autorka prožila dvacet let v jižní Itálii a jako Češka se snažila být jako ostatní italské manželky. Velice záhy pochopila, že jídlo je pro Italy pravděpodobně nejdůležitější věcí v životě a rčení, že láska prochází žaludkem, není ani trochu nadnesené – muže nestačí prostě nasytit, ale jídlo musí být skutečně dobré. celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Eva Ferrarová, 1953-
Další autoři
Jan Antonín Pacák, 1941-2007
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
245 s. : il. ; 20 cm
Vydáno
Praha : Radix, 2004
Vydání
Vyd. 1.
Témata
ISBN
80-86031-50-0

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1198.587