Normativy pro zemědělskou a potravinářskou výrobu : technologické, technické a ekonomické normativní ukazatele

Chci si vypůjčit

Ukazatele ekonomického charakteru, rostlinná a živočišná produkce a technologie, zpracování zemědělských produktů, výroba potravin a hygiena krmiv, zemědělská technika a technické služby, zemědělské stavby.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Miroslav Kavka, 1944-2020
Ústav zemědělských a potravinářských informací
Česko. Ministerstvo zemědělství
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
400 s. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 2006
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstřík
Nad názvem: Ústav zemědělských a potravinářských informací, Ministerstvo zemědělství České republiky
ISBN
80-7271-163-6

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1167.646