Kuře

Chci si vypůjčit

Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem Speciálně pořízené názorné fotografie.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
39 s. : barev. il. ; 16 cm
Vydáno
Praha : Ottovo nakladatelství, 2006
Vydání
České vyd. 1.
Edice
Ottova kuchařka
Témata
Popis jednotky
Přeloženo z angličtiny
ISBN
80-7360-063-3

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
1-1164.220