Cocktaily a jejich příprava

Chci si vypůjčit

Kniha podává návod pro přípravu míchaných nápojů, a to v podnicích pohostinství, zejména v cizineckých hotelích. Seznamuje s technologií míchání i potřebnými surovinami.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Prokop
Další autoři
Československo. Ministerstvo vnitřního obchodu
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
100 s. ; 8°
Vydáno
Praha : SNTL, 1958
Vydání
1. vyd.
Popis jednotky
12200 výt.
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
Bibliografie
Obsahuje bibliografii

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Dostupnost nelze načíst
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0400.871